Herkkutattipasta Fettuccine Campofilone 250 g

Tuotekoodi: CMPFL6074
HerkkutattipastaFettuccineCampofilone250g_CMPFL6074_1.jpg
Herkkutattipasta-Fettuccine-Campofilone-250-g-CMPFL6074-2.jpg
Herkkutattipasta-Fettuccine-Campofilone-250-g-CMPFL6074-3.jpg
Herkkutattipasta-Fettuccine-Campofilone-250-g-CMPFL6074-4.jpg
Herkkutattipasta-Fettuccine-Campofilone-250-g-CMPFL6074-5.jpg
7,90 €
31,60 € / kg
Heti varastosta
Lähetysaika n. 3-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 3,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Fettuccine-muotoinen perinteinen, täyteläinen italialainen herkkutatinmakuinen kananmunapasta.

Herkkutattipasta La Campofilone 250 g

Perinteinen italialainen, herkkutateilla maustettu kananmunapasta. Herkullinen ja ohut Fettuccine-pasta Marchen maakunnasta italiasta. La Campofilonen pastat ovat valmistettu vain parhaista raaka-aineista perinteisten italialaisten menetelmien mukaan.

Loistava kermaisten kastikkeiden kanssa.

Erittäin lyhyt, vain 1-2 minuutin, keittoaika. Pakattu kauniisen rasiaan. La Campofilonen pastoissa on tuoreen pastan maku ja tuntuma. 

Pakkauskoko: 250 g, n. neljälle henkilölle.

Valmistusaineet: Semolina durumvehnäjauhoja, kananmunaa (33,4 %), herkkutatteja (1,3%).

Tuotenimi: Fettuccine Al Funghi

Käytä keittämiseen runsaasti vettä (250 g:lle n. 3 litraa). Suolaa pastan keitinvesi kevyesti ja anna pastan kiehua 1-2 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada keitinvesi pois ja huuhdo nopeasti kylmällä vedellä. Viimeistele hyvällä oliiviöljyllä ja tarjoa haluamasi kastikkeen kanssa.

La Campofilone on pieni kaupunki Adrianmeren rannalla, Marchen maakunnassa, jossa on pitkät perinteet pastan ja erityisesti kananmunapastan valmistukselle. Tänäkin päivänä La Campofilone tuottaa pastaa samoilla menetelmillä kuin se on jo noin sadan vuoden ajan tuottanut. La Campofilonen pastaan käytetään vain puhtaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita. Kananmunat tulevat vain vapaana elävistä kanoista ja kaikki pastassa käyettävä Durum-vehnä (non-GMO) kasvaa lähialueilla. Tuloksena laadukkaasta ja ympäristöystävällisestä toiminnastaan La Campofilonella on korkein DNV (Den Norske Veritas) -laatuluokitus sekä Compassion in World Farming -organisaatiolta oleva The Good Egg Award. Pastan valmistuksessa taikina sekoitetaan matalassa lämmössä ja sen jälkeen kun pasta muotoiltu ja leikattu, niin pasta asetaan kuivumaan kauniille paperiarkeille, joiden reunat on taitettu Campofilonen perinteiden mukaan. Pastan annetaan kuivua matalassa lämpötilassa (alle 36 °C) noin 20 - 48 tuntia ennen kuin se pakataan kauniisiin kierrätysmateriaaleista valmistettuihin rasioihin.

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: -8%. Minimitilaus: 50,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2017 asti.)

Asiakaspalvelu
info@ceestashop.com
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 7,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 70,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 3,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto postista 3,90 €