Mustapasta Linguine Campofilone 250g

Tuotekoodi: CMPFL6052
MustapastaLinguineCampofilone250g_CMPFL6052_1.jpg
Mustapasta-Linguine-Campofilone-250g-CMPFL6052-2.jpg
Mustapasta-Linguine-Campofilone-250g-CMPFL6052-3.jpg
Mustapasta-Linguine-Campofilone-250g-CMPFL6052-4.jpg
Mustapasta-Linguine-Campofilone-250g-CMPFL6052-5.jpg
7,90 €
31,60 € / kg
Heti varastosta
Lähetysaika n. 2-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 3,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Mustekalan musteella maustettu kananmunapasta. Loistava merellisen, kermaisen pastakastikkeen seuraksi.

Mustekalan Musteella Maustettu Pasta La Campofilone 250 g

Perinteinen italialainen kananmunapasta maustettu mustekalan musteella. Herkullinen, ohut Linguine-pasta Marchen maakunnasta italiasta. La Campofilonen pastat ovat valmistettu vain parhaista raaka-aineista perinteisten italialaisten menetelmien mukaan.

Sopii loistavasti merellisen, kermaisen pastakastikkeen seuraksi.

Erittäin lyhyt, vain 1-2 minuutin, keittoaika. Pakattu kauniisen rasiaan. La Campofilonen pastoissa on tuoreen pastan maku ja tuntuma. 

Pakkauskoko: 250 g, n. neljälle henkilölle.

Valmistusaineet: Semolina durumvehnäjauhoja, kananmunaa (33,4 %), mustekalanmustetta (1,3%).

Tuotenimi: Linguine Al Nero di Seppia

Käytä keittämiseen runsaasti vettä (250 g:lle n. 3 litraa). Suolaa pastan keitinvesi kevyesti ja anna pastan kiehua 1-2 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada keitinvesi posi ja huuhdo nopeasti kylmällä vedellä. Viimeistele hyvällä oliiviöljyllä ja tarjoa haluamasi kastikkeen kanssa.

La Campofilone on pieni kaupunki Adrianmeren rannalla, Marchen maakunnassa, jossa on pitkät perinteet pastan ja erityisesti kananmunapastan valmistukselle. Tänäkin päivänä La Campofilone tuottaa pastaa samoilla menetelmillä kuin se on jo noin sadan vuoden ajan tuottanut. La Campofilonen pastaan käytetään vain puhtaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita. Kananmunat tulevat vain vapaana elävistä kanoista ja kaikki pastassa käyettävä Durum-vehnä (non-GMO) kasvaa lähialueilla. Tuloksena laadukkaasta ja ympäristöystävällisestä toiminnastaan La Campofilonella on korkein DNV (Den Norske Veritas) -laatuluokitus sekä Compassion in World Farming -organisaatiolta oleva The Good Egg Award. Pastan valmistuksessa taikina sekoitetaan matalassa lämmössä ja sen jälkeen kun pasta muotoiltu ja leikattu, niin pasta asetaan kuivumaan kauniille paperiarkeille, joiden reunat on taitettu Campofilonen perinteiden mukaan. Pastan annetaan kuivua matalassa lämpötilassa (alle 36 °C) noin 20 - 48 tuntia ennen kuin se pakataan kauniisiin kierrätysmateriaaleista valmistettuihin rasioihin.

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: -8%. Minimitilaus: 50,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2017 asti.)

Asiakaspalvelu
info@ceestashop.com
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 7,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 3,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto postista 3,90 €